top of page

Duurzame doener #1

Bijgewerkt op: 15 jan. 2019

Mirja #1

Ik leefde altijd al vrij bewust maar sinds ik moeder ben geworden ben ik me extra bewust van het feit dat deze planeet nog veel langer mee moet om ook voor onze kinderen nog leefbaar te zijn. Daardoor ben ik (nog) bewuster gaan leven. Zo eet ik nog maar 2 keer per week vlees en scheid ik naast GFT-afval nu ook het plastic dat ik gebruik en koop ik minder kleding en schoenen.


Speelgoed voor mijn dochter koop ik vaak tweedehands via Marktplaats en zelf verkoop ik speelgoed ook door.  Ik probeer mijn dochter bewust te maken door haar uit te leggen dat de kraan onnodig lang open laten staan niet goed is voor het milieu, zelfde geldt voor licht onnodig laten branden. Jong geleerd is….


#duizendduurzamedoeners #duurzamedoener1

8 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page