top of page

Duurzame doener #11

Bijgewerkt op: 15 jan. 2019

Jens #11

Ik gebruik groene energie. Douche kort. Vlieg weinig. Koop fairtrade-producten. Reis het liefst met de trein. Ben donateur van diverse goede doelen. Doe een trui aan als het kouder wordt, in plaats van de verwarming op tropische temperaturen te zetten. En hoewel ik erg van vlees houd, eet ik daar steeds minder van.


Als zelfstandige tekstschrijver en schrijfcoach werk ik bovendien vooral voor partijen die zich inzetten voor een betere wereld. Ik help hen om steun te krijgen en hun achterban te inspireren tot actie. Zo lijkt het misschien alsof ik erg bewust leef. En ik ben ook opgevoed met de gedachte dat je moet zorgen voor de wereld en de mensen om je heen. Maar ik heb eigenlijk het gevoel dat ik veel méér kan doen. Zou móéten doen ook. Bewust consumeren, activisme tonen en hiervoor wat comfort opgeven: daar mag ik best nog wat stappen in zetten.


#duizendduurzamedoeners #duurzamedoener11

16 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page