Duurzame doener #13

Bijgewerkt: 15 jan 2019

Sigrid #13

Ik denk dat ik vooral door mijn opvoeding bewust leef. Ik vind het daardoor ook moeilijk voor te stellen als iemand niet bewust is van de impact van zijn of haar gedrag op de wereld. Mooi dat het nu een trend is en steeds meer mensen bewuster leven!


De laatste tijd probeer ik zo min mogelijk nieuwe spullen te kopen. Bij alles wat ik koop bedenk ik of ik het echt nodig heb en of er anders een duurzamere optie is. Bijvoorbeeld tweedehands kopen of lenen van vrienden.


Familie en vrienden vertel ik graag hoe makkelijk en leuk het is om bewustere keuzes te maken. Dat er zoveel duurzame alternatieven zijn, zelfs minder schadelijke nagellak en hoeveel lichter het leven is met minder spullen.


#duizendduurzamedoeners #duurzamedoener13

7 keer bekeken

Ook een duurzame doener?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

We verwerken je gegevens conform onze privacyverklaring.