Duurzame doener #2

Bijgewerkt: 15 jan 2019

Yvette #2

Door berichten in de krant en sociale media ben ik mij bewust geworden dat de aarde kwetsbaar is. We zijn deel van de natuur, maar gaan er wel nonchalant mee om. Het keerpunt was de geboorte van mijn kleindochter. Ook voor haar en haar hele generatie wil ik schone lucht. Om bewuster te gaan leven heb ik onder andere zonnepanelen op mijn huis laten zetten. Mijn overbodige spullen breng ik naar de kringloopwinkel (nadat ik in mijn omgeving heb gevraagd of iemand het wil hebben). Ook probeer ik minder kleren te kopen, dit lukt niet altijd want ik wil er graag leuk gekleed uit zien


#duizendduurzamedoeners #duurzamedoener2

3 keer bekeken0 reacties

Ook een duurzame doener?

Laat hieronder je gegevens achter en dan nemen wij contact met je op.

We verwerken je gegevens conform onze privacyverklaring.