top of page

Duurzame doener #5

Bijgewerkt op: 15 jan. 2019

Djaja #5

Mijn ouders hebben mij veel liefde voor de natuur meegegeven. Wekelijks gingen we naar de Heemtuin - een soort educatief plantsoen - waar zij elke plant en beestje wisten te benoemen. Ik raakte enorm gefrustreerd als er een blikje of plastic flesje in de natuur te vinden was en stichtte met mijn vriendinnetjes een “natuurclubje”. Zo maakten we kaarten, die we verkochten om geld in te zamelen voor Greenpeace.


Toen ik ging studeren wilde ik mijn opgedane kennis dan ook in zetten voor een doel waar ik achter stond, ik ging werken voor één van de eerste Solar Bedrijven van Nederland en werk nu nog steeds in de duurzame sector.


Naast dat ik iedereen kan aanraden om je in te zetten voor een organisatie waar je echt impact mee maakt, denk ik dat je in je dagelijks leven ook veel kan doen om bewuster te leven. Bijvoorbeeld door geen voedsel te verspillen, niet altijd de nieuwste telefoon te kopen en te kiezen voor een duurzame energiemaatschappij.


#duizendduurzamedoeners #duurzamedoener5

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page