top of page

Duurzame doener #7

Bijgewerkt op: 15 jan. 2019

Mascha #7

Ik eet de afgelopen 2 jaar minder vlees omdat ik weet hoe slecht vlees eten is voor het milieu. Wel merk ik dat ik makkelijk weer in oude eetpatronen verval. Daarom lassen we een paar keer per jaar een weekje zonder vlees in. En kopen we sowieso altijd biologisch vlees en verantwoorde vis.


Ik merk ook dat de kinderen hier bewuster mee bezig zijn. Ik reis bijna altijd met het openbaar vervoer (liefst trein) of op de fiets. Wat nog een uitdaging is, is het isoleren en energiezuiniger maken van ons huis; een oud monumentaal grachtenpand waar nog behoorlijk wat te winnen valt. Maar hier moet dan wel een behoorlijk budget voor vrijgemaakt kunnen worden. Het lijkt me heerlijk om van het gas af te zijn. De inductiekookplaat hebben wij bij voorbaat al aangeschaft!


#duizendduurzamedoeners #duurzamedoener7

6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page